3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Facianın eşiğinden dönüldü

Zeytinburnu'nda bir köfteci dükkanında tüpün patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarında Zeytinbunu ilçesi Yeşiltepe Mahallesi 58. Sokak'ta bulunan bir köfteci dükkanında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle dükkanın camları kırılırken, çevredeki birçok araç ve dükkanlarda da maddi hasar meydana geldi. Patlama sırasında yaralanan Zeynel Özdemir isimli işçi, olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlamadan sonra olay yerine gelen İGDAŞ yetkilileri ve polis
ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda patlamanın dükkanda bulunan tüpten kaynaklandığı belirlendi.
Dükkan sahibi Arif Aydoğan, köfteci dükkanını bir ay önce açtıklarını belirterek, "Patlama sabah saatlerinde olmuş. Ben dükkanda değildim. Geldiğimde Zeynel'i hastaneye kaldırmışlardı. Durumunun iyi olduğunu öğrendim. Patlamanın tüpten kaynaklandığını tahmin ediyoruz ama henüz kesinleşmedi" dedi.
Mahalle sakinleri ise, büyük bir patlama sesi duyduklarını ve dışarıya çıktıklarında karşılaştıkları manzara karşısında korktuklarını söyledi.
Yaralı işçinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, patlamanın kesin nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 16:40:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?