7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Fanta Gençlik Festivali İstanbul'da son buluyor

Türkiye'nin en uzun soluklu festivali olma özelliğini taşıyan ve 3 Haziran'da İzmir'de başlayan Fanta Gençlik Festivali 18 Temmuz Pazar akşamı İstanbul'da son buluyor. 17 ilde gerçekleştirilen festivali bu yıl toplam 400 bin kişi izledi.
Müziksever gençleri sevdikleri sanatçılarla bir araya getirmeyi amaçlayan Fanta Gençlik Festivali'nin bu yılki programı oldukça geniş kadroya sahipti. Candan Erçetin, Beyaz, Nev, Harem, Çilekeş ve DJ Fuchs, festival süresince hayranlarıyla buluştu. Festivale katılan sanatçılar ilk defa 6 saat kesintisiz bir şov programının içinde yer aldılar ve ortak performanslar sergilediler. Festivali izlemeye gelenler, festival sanatçılarının son albümlerindeki şarkılarını ilk kez dinleme fırsatını da yakaladılar. Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen "Fanta Genç Yetenekler Arıyor" yarışmasının birincisi Çilekeş'in yanı sıra, bu yılın bölge birincileri de kendi bölgelerinde ünlü sanatçılarla aynı sahneyi paylaşarak unutulmaz tecrübe yaşadı.
İzmir, Aydın, Antalya, Konya, Kayseri, Adana, Gaziantep, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Samsun, Ankara, Eskişehir, Bursa, İzmit, Tekirdağ'da gençlerle buluşan Fanta Gençlik Festivali son olarak 18 Temmuz'da da İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak. Fanta Gençlik Festivali sponsorlarından Garanti Bankası'nın 12 - 18 yaş grubu gençler için geliştirdiği 16 YSK Kontörlü Bonus Kart sahipleri de kendi bölgelerinde gerçekleşen festivali ücretsiz izleme fırsatı yakaladı.
Bu arada, dünyanın en büyük meşrubat üreticisi ve pazarlayıcısı olan Coca-Cola şirketi yaklaşık 200 ülkede faaliyet gösteriyor. Türkiye'de toplam 12 markası bulunan Coca-Cola sistemi ikili bir yapıya sahip. Tüm markaların pazarlama ve iletişim stratejileri ve uygulamaları Coca-Cola şirketinin temsilcisi Coca-Cola Meşrubat Pazarlama ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülürken, üretim ve dağıtım Coca-Cola İçecek tarafından gerçekleştiriliyor. Türkiye'nin en büyük alkolsüz içecek üretim ve dağıtım şirketi olan Coca-Cola İçecek, yüzde 40 Coca-Cola şirketi, yüzde 40 Anadolu Grubu, yüzde 11.2 Erdoğan Özgörkey İçecek ve yüzde 8.8 Etap İçecek ortaklığından oluşuyor.
iha-istanbul
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2004 Pazartesi 16:28:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?