4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde kaza

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde arızalanan bir minibüsü fark edemeyen kamyon şoförü kazaya neden oldu. Olayda 2 kişi ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde meydana geldi. Anadolu Yakası'ndan Edirne istikametine seyreden Yılmaz Çakar (31) yönetimindeki 34 YR 716 plakalı minibüs, arıza yapınca Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde durdu. Çakar, minibüsü tekrar çalıştırmak için uğraşırken, aynı istikamette gitmekte olan Hulusi Şirin'in kullandığı 35 PAV 68 plakalı kamyon, diğer araçların da sıkıştırması nedeniyle duramayarak, minibüse çarptı. Kaza sırasında minibüsün içinde bulunan sürücü Yılmaz Çakar ile Yasin Yaman (35) ağır yaralandı. Çakar, araç içinde sıkışırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Her iki yaralı da sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. 

Öte yandan kamyon sürücüsü Hulusi Şirin, "Önümde minibüsün durduğunu fark etmedim ve çarptım. Ben de şoktayım. Köprüde kaza yapacağım aklıma gelmezdi" dedi. Kaza nedeniyle köprü uzun süre trafiğe kapandı. Polisin incelemelerinin ardından kamyon ve minibüs, kaza mahallinden kaldırılınca, yol yeniden trafiğe açıldı.

.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2008 Pazartesi 09:22:31
Güncelleme :19 Mayıs 2008 Pazartesi 09:34:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?