3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Fatih'de patlama: 2 yaralı

Fatih'te bir binada meydana gelen tüp patlaması sonucu çıkan yangında 2 kişi yaralanırken, bir daire kullanılamaz hale geldi. 

Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.00 sıralarında Kocamustafapaşa Mahallesi Vidin Caddesi No: 64'te bulunan 5 katlı binanın 3. katında meydana geldi. Mutfakta bulunan tüplerden biri bilinmeyen bir nedenle patladı. Patlama sonrası evde bulunan bir çift hafif şekilde yaralandı. Bu sırada, daireyi saran alevler mahallede korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangına müdahale eden Fatih Belediyesi itfaiye ekiplerinin yetersiz kalması üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bu sırada alevler tüm binayı sararken, binada yakınları olduğunu öğrenen bir kişi de sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri bayılan şahsı ambulansla hastaneye götürdü. 

Patlamanın etkisiyle dairenin panjur ve pencereleri yola fırladığı görülürken, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren söndürme çalışması sonrasında yangın kontrol altına aldı. 

Vatandaşlar, "Büyük bir gürültü sesiyle sokağa çıktık. Yan binada tüp patladığını öğrendik. 2 kişi hafif yaralanmış. Hemen olay yerine itfaiye ekipleri geldi. Çok korktuk" şeklinde konuştu. 

Patlamanın meydana geldiği daire kullanılamaz hale gelirken, hafif şekilde yaralanan evli çiftin, Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 08:52:34
Güncelleme :22 Eylül 2008 Pazartesi 08:56:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?