4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Fatih'te dehşet saatleri!

Fatih'de dehşet saatleri. Bir dükkanda soygun yapıp, dükkan sahibini öldüresiye nasıl dövdüler?

Fatih'te av malzemeleri satan bir dükkanda yaşanan silahlı soygun, güvenlik kameraları tarafından 8 farklı açıdan kaydedildi. İşyeri sahibi ve yardımcısını öldüresiyle dövdükten sonra kasadan 2 bin 500 YTL alan 3 soyguncudan 2'si yakalandı.

Silahlı 3 kişi, 20 Kasım 2007 tarihinde Fatih'te balıkçılara yönelik av malzemeleri satan bir dükkana girerek soygun gerçekleştirdi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda, dükkana müşteri kılığında gelen 3 kişi önce içeriyi bir süre kolaçan etti.

İşyerindeki çok sayıda güvenlik kamerasına rağmen yüzlerini gizleme gereği duymadıkları gözlenen soyguncular, içerideki müşterilerin dükkandan ayrılmasının ardından işe koyuldu.

İşyeri sahibi ve yardımcısıyla başbaşa kalan soyguncular, silahlarını çekti. Soyguncular, önce silahla korkuttukları işyeri sahibi ve yardımcısına daha sonra saldırdı.

İşyeri sahibinin direnmesi üzerine öfkelenen soyguncular, kafasına silahla vurdukları şahsı tartaklamaya başladı. Soyguncular tarafından yerde sürüklenen işyeri sahibi, öldüresiyle dövüldü. Dükkan çalışanı da, soyguncuların dayağından nasibini aldı.

Tartaklanan ve zanlıların yumruk darbelerine maruz kalan işyeri sahibi yere çökerken, soyguncular dükkanda bulunan yaklaşık bin 500 YTL'yi ve bin YTL değerindeki banka çekini alarak kayıplara karıştı.

Kanlar içinde kalan işyeri sahibinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, görüntülendiklerinden habersizce kaçan soyguncuların peşine düştü. Görüntülerden yola çıkılarak düzenlenen operasyonlarda, Serdal H. ve Şenol D. gözaltına alındı.

Zanlıların polise verdikleri ilk ifadelerinde suçlamaları kabul ettikleri öğrenildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, kaçan diğer şahsı arama çalışmaları devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 11:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?