3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Fatih'te hırsız-polis oyunu

FATİH Polis Merkezi’ne 200 metre mesafede bulunan ESPA Alışveriş Merkezi’ne, 13 Mart’ta mesai saatinde giren hırsız, vitrindeki dizüstü bilgisayarı çaldı.

Çalışanlar, hırsızlığı bir süre sonra fark etti. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen alışveriş merkezi yetkilileri hırsızın kimliğini belirledi. Mağaza Müdürü Şaban Nair, "Çevrede soruşturduk, işyerimize giren kişinin Ercan S. adlı azılı bir sabıkalı olduğunu ve Sofalıçeşme Caddesi civarında bulunduğunu belirledik.

Elde ettiğimiz bilgileri de polisle paylaştık ancak yine sonuç alamadık" dedi. Ercan S., 23 Mart 2008 günü, saat 17.00 sıralarında da polis merkezine 100 metre mesafedeki bir gelinlik mağazasına girdi. Kamerası tarafından görüntülendiğini bile bile giriş kattaki dizüstü bilgisayarı alan hırsız, hiçbir şey olmamış gibi çıkıp gitti. Polise başvurudan yine sonuç alınamadı.

Polis: Biz de arıyoruz

Polis merkezinden yapılan açıklamada ise şöyle denildi: "Bu kişi buranın çok eskisi. Polisi çok iyi tanıyor. Kaçmayı başarıyor. Biz de arıyoruz. Elimizde de fotoğrafı var. Personel sayısının da az olması yüzünden henüz yakalayamadık."

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 04:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?