7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Fatih'te miras dehşeti

Fatih'te iki kardeş arasındaki mal paylaşımı tüyler ürperten bir cinayetle noktalandı. Ortak aldıları dairenin paylaşımı yüzünden mahkemelik olan iki kardeşten büyük olanı, kardeşini, kardeşinin eşini ve yeğenini silahla vurarak öldürdü.

Ortak aldıkları iki dairenin paylaşımı sırasında davalık olan iki kardeşten işçi emeklisi ağabey Bünyamin Ateş, davayı kaybedince dehşet saçtı. Ateş, tekstil atölyesi sahibi kardeşi Sertif Ateş (45), eşi Gülşen Ateş ve kızları ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi Kardelen Ateş'i, tabancayla vurarak öldürdü. Ailenin 15 yaşlarındaki oğlu Demirkan Ateş ise amcasının elinden kaçarak kurtuldu.

Bünyamin Ateş, apartmandan çıktıktan sonra, 3 el havaya ateş etti. "Benim ocağımı dağıttınız" diye bağıran Ateş, daha sonra Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde babanın öldüğü belirlendi. Başından ağır yaralanan Gülşen Ateş, kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, göğsünden yaralanan kızı Kardelen Ateş ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Omzundan hafif yaralanan Demirkan Ateş'in tedavisi ise olay yerindeki sağlık ekiplerince yapıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 09:15:12
Güncelleme :19 Temmuz 2010 Pazartesi 11:16:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?