2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Fatih'te trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Fatih'te, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, ölen şahsın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Edinilen bilgilere göre, Seyithan Ç. idaresindeki 34 VK 0698 plakalı otomobil, Yenikapı'dan Unkapanı istikametine seyrederken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Bariyerleri parçalayarak karşı şeride geçen otomobil bir süre sürüklendikten sonra güçlükle durabildi. Aracın içindeki yaralılar sağlık ekipleri gelene kadar çevredeki vatandaşlar tarafından dışarı çıkarıldı. Kazada otomobil içinde bulunan Murat Taşkıran hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 

Yaralılardan araç sürücüsü Seyithan Ç. Taksim İlkyardım Hastanesi'ne, Nesibe isimli Azerbaycan uyruklu bir kadın da Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan ve ismi öğrenilemeyen Azerbaycan uyruklu bir kadın ise kazanın ardından kayıplara karıştı. Kazada hayatını kaybeden Murat Taşkıran'ın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Görgü tanıkları ise aracın Taksim istikametine giderken kontrolden çıktığını, bir kadın ve bir erkeğin ticari taksi ile olay yerinden ayrıldığını söyledi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2006 Salı 10:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?