4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

FB-BJK derbi bilet satışında izdiham

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin biletleri satışa sunulurken, organizasyon eksikliği izdihamı da beraberinde getirdi. 

İnönü Stadı önünde yaklaşık 2 bin Beşiktaş taraftarı toplanırken, bilet satışının tek gişeden yapılması izdihama neden oldu. Öfkeden birbirlerine saldıran Beşiktaş taraftarları, karaborsacı olduğu iddia edilen bir şahsı da tekme tokat dövdü. 

Derbi maça bilet almak isteyen Beşiktaş taraftarları, sabahın erken saatlerinden itibaren İnönü Stadı'na gelmeye başladı. Saatler ilerledikçe taraftarların sayısı yaklaşık 2 bine ulaştı. Bilet gişesinin açılmasıyla birlikte taraftarlar arasında izdiham yaşandı. Stad önünde büyük bir kalabalık oluşurken, bilet satışının tek gişeden yapılması kargaşayı da beraberinde getirdi. İzdiham sırasında bazı taraftarlar, "Kara borsa dışarı" diye bağırdı. Çevik Kuvvet'in önlemleri de yetersiz kalınca taraftarlar
arasında arbede yaşandı. Öfkelenen taraftarlar zaman zaman birbirlerine yumruk attı. Bu sırada bira şişelerinin de havada uçuştuğu gözlendi. 

Stad önündeki gerginlik devam ettiği sırada bir grup taraftarlar, karaborsacı olduğunu iddia ettikleri şahsı tekme tokat dövdü. Polis, şahsı grubun elinden güçlükle aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 17:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nur IP: 88.244.91.xxx Tarih : 29.11.2008 01:37:53

karaborsacı olduğunu nasıl anlamışlar ki olum zamanında senden bu kadar fiyatına bilet almıştım bu yüzü unutmam =)