30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Feast'den dev yatırım

Özgörkey Gıda, dondurulmuş gıda sektöründe, fast food zincirleri ve toplu tüketim noktalarındaki dokuz yıllık deneyimini Feast ile perakende kanala taşıyor.
4 ana grupta 23 farklı çeşitte market ve zincir marketlerde tüketiciler ile buluşan Feast'in tanıtımı amacıyla bir basın toplantısı düzenlendi.

Özgörkey Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Özgörkey, Özgörkey Gıda Murahhas Üyesi Murat Özgörkey ve üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında bir konuşma yapan Murat Özgörkey, "Her geçen gün büyüyen dondurulmuş gıda sektöründe E.Özgörkey Grubu olarak Feast markamız ile var olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. E. Özgörkey Grubu'nun marka
için bugüne kadar gerçekleştirdiği yatırım miktarı 100 Milyon Euro'a ulaştı. Perakende sektöründe Coca Cola'dan gelen ve uzun yıllara dayanan knowhow'ımızı, Türk çiftçisinin, Türk topraklarında ürettiği, Türk damak tadına uygun dondurulmuş gıda ürünleriyle sektöründeki pazar liderlerinden biri olarak taçlandırdığımıza inanıyorum" dedi.


Toplantıda Özgörkey Gıda Pazarlama Müdürü Gökben Uskuç tarafından yapılan sunumda; özellikle dondurulmuş gıda üretim aşamaları, tohumdan, özel hasat makineleriyle toplanmasına, ayıklanmasından paketlenmesine, marketlere ulaştırılmasından sofralarda servis edilmesine kadar olan süreç anlatıldı. Toplantı sonrasında büyükler ve çocuklar için yaptığı yemek kitaplarının yanı sıra, sağlıklı yaşam düşüncesinin yaygınlaşmasının öncü isimlerinden Ebru Şallı da Feast ürünleri ile bir yemek şovu gerçekleştirdi.


Ebru Şallı üç farklı yemekten oluşan mönüsünü konukların önünde hazırlayarak kısa sürede sağlıklı ve lezzetli yemekler yapılabileceğini de göstermiş oldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 20:12:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?