30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Fenerbahçe, Bursa'ya hazırlanıyor

Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında Cuma günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.


Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi teknik direktör Luis Aragones, saha ortasında oyuncularla mini bir toplantı yaptı.

Antrenmanda Carlos Cascallana'nın yaptırdığı düz koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından Sarı-lacivertli futbolcular, 3 grup halinde top çalma çalışması yaptı. Daha sonra gruplar, aralıklarla tesislere geçerek buradaki havuzda yaptıkları egzersiz hareketleriyle antrenmanı tamamladı.


Bu arada dünkü idmanı yarıda bırakan Gökhan Gönül, takımdan ayrı olarak bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde sahada bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Alex ve Abdülkadir Kayalı katılmazken, her iki futbolcunun tedavi ve çalışmalarını tesislerde sürdürdüğü bildirildi.


Öte yandan takım arkadaşları havuz egzersizleri yaparken, oyunculardan Gürhan, Selçuk ve Emre, antrenman sonrası sahada düz koşu yaparak çalışmalarını tamamladı.
Fenerbahçe, yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanın ardından saat 15.15'te Pendik'ten feribotla Yalova'ya, oradan da otobüsle Bursa'ya hareket edecek.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 16:21:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?