4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Fenerbahçe ara vermedi

Turkcell Süper Lig'de dün kendi sahasında Ankaraspor'u 2-0 yenerek çıkışını sürdüren Fenerbahçe, ara vermeden ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Samandıra Tesisleri'nde Teknik Direktör Luis Aragones'in sahada yaptığı mini toplantıyla antrenmana başlayan Sarı-lacivertli futbolcular, ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından iki gruba ayrıldı. Ankaraspor maçında görev alan futbolcular yenileme çalışmasıyla idmanı tamamlarken, diğer futbolcular ise orta sahada minyatür kale maçın ardından dar alanda teknik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Çift kale maçta kaleci Volkan Babacan, suratına gelen top sonrası çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.


Antrenmana milli takıma çağrılan Volkan, Semih, Gökhan ve Kazım katılmazken, sakatlıklarının tedavileri süren süren Brezilyalı futbolcu Alex ile Can kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, Ankaraspor maçında sakatlanan Semih'in dün gece çekilen MR'ında sağ diz bölgesinde kemik ödemi oluştuğunu ve tedavisine başlandığını, Deivid'in ise sol ayak bileğinde ağrı şikayeti bulunduğunu, ancak sakatlığının önemli olmadığını söyledi. Arzuman, antrenmanda sakatlanan kaleci Volkan Babacan'da kırık olmadığını ifade etti.


Yarını izinli olarak geçirecek olan Fenerbahçe, Salı günü sabah ve akşam olmak üzere yapacağı iki antrenmanla MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürecek.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 14:45:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?