3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Fenerbahçe Kiev'e gitti

Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki son maçında yarın deplasmanda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'e gitti.

Özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ukrayna'ya hareket eden Sarı-lacivertli kafilede, sakatlıkları bulunan Semih ve Tümer, hafif sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ile Kazım, Şampiyonlar Ligi için UEFA'ya verilen listede ismi yer almayan Deniz ile Burak, Can ve Gürhan yer almadı. Sarı-lacivertli teknik heyet ve futbolcular, havalimanında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Fenerbahçe'nin 18 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

"Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Edu, Yasin, Roberto Carlos, Vederson, Selçuk, Josico, Maldonado, Deivid, Ali Bilgin, Uğur Boral, Alex, İlhan, Güiza"

Fenerbahçe, bu akşam maçın oynanacağı Valeri Lobanovskiy Stadı'nda ilk 15 dakikası basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik Direktör Luis Aragones de, antrenman öncesi bir basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2008 Salı 12:12:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?