4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Fenerbahçe'de Arsanel hazırlıkları


Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Çarşamba günü Arsenal ile oynayacağı maçın hazırlıklarına sabah yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.


Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi Teknik Direktör Luis Aragones, sahada oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Daha sonra Sarı-lacivertli futbolcular, ısınma, koordinasyon ve istasyon çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü. Eskişehirspor maçında oynayan oyunculardan Lugano, Edu, Maldonado, Selçuk ve Uğur yenileme idmanı yaparken, karşılaşmada yer alan diğer oyuncular ise tesislerde tedavilerini sürdürdü. Dünkü maçta forma giymeyen oyuncular ise idmanın son bölümünde top çalma ve dar alanda yaptıkları çift kale maçla idmanı tamamladı. Kaleciler takımdan ayrı bir idman yaparken, sakatlığının tedavisi süren Önder Turacı ise takımdan ayrı çalıştı.


Bu arada dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan takım kaptanı Alex de Souza'nın MR'ı çekildi. Kulüp Doktoru Piyer Arzuman, Alex'in çekilen MR sonuçları neticesinde sağ arka uyluk bölgesinde yoğun ödem tespit edildiğini söyleyerek, Brezilyalı oyuncunun tedavisine vakit kaybetmeden başlandığını, ancak Arsenal maçında oynamasının mümkün olmadığını belirtti.


Fenerbahçe, yarın sabah yapacağı antrenmanla Arsenal maçının hazırlıklarını sürdürecek.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 13:54:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?