30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Fenerbahçe'de Sion mesaisi

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında, Perşembe günü yapacağı FC Sion karşılaşması için çalışmalarına ara vermeden başladı.


Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde saat 11.00'deki idman, teknik direktör Christoph Daum'un sahada yaptığı 20 dakikalık toplantıyla başladı. Toplantıda Diyarbakırspor maçının değerlendirmesi, uyarıları, yapılacak antrenman ve önümüzdeki karşılaşmalar ile ilgili bilgiler oyuncularımızla paylaşıldı.


Bu toplantının ardından Roland Koch, Diyarbakırspor maçında bir gol yenilmesi nedeniyle teknik direktör Daum da dahil olmak üzere tüm takım ve teknik ekibe 20 şınav cezası verdi. Çekilen şınavın ardından dünkü karşılaşmanın adamı seçilen Gökhan Gönül geleneksel olarak eller üstünde taşınarak ödüllendirildi.


Sarı-lacivertliler idmana iki gruba ayrılarak başladı. Dünkü Diyarbakırspor karşılaşmasında görev alan oyuncular Roland Koch ile bir çalışma yaparken diğer oyuncular yardımcı antrenör Ayhan Tumani ile bir idman yaptı.


Koch dünkü karşılaşmada oynayan futbolcularla yenileme ve koşu idmanı yaptı. Bu çalışma esneme hareketleriyle sona erdi. Oyuncular daha sonra tesislerde masaj ve tedavi yaptırdı.


Ayhan Tumani yönetimindeki futbolcular ise, orman yolu dahil olmak üzere 40 dakikalık bir koşu yaptı. Sarı-lacivertliler daha sonra şınav çekti. Oyuncular idmanı ayak tenisi yaparak tamamladı.


Özer Hurmacı, Ayhan Tumani ile yapılan koşunun ikinci turunda bacağındaki ağrı nedeniyle idmanı yarım bıraktı. Alex ve Mehmet Topuz Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan yönetiminde bir çalışma yaptı. Kaleciler ise kaleci antrenörüyle çalıştı.


Öte yandan, Roland Koch ile yapılan yenilenme çalışması sırasında sahaya Kazım girdi. Takım arkadaşları Kazım'ı geç kaldığı için alkışladı. Tesislerden saat 4'te ayrılan Kazım'ın uyuya kaldığı ve bu nedenle idmana geç kaldığı öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 17:15:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?