7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Ferhat Göçer'den müzik ziyafeti

Dünyanın en cömert dondurması Carte d'Or'un ana sponsorluğunda, MAP İletişim ve Atlantis Yapım tarafından düzenlenen ve yılın en büyük organizasyonlarından biri olmaya aday "Carte d'Or Açıkhava Konserleri" tüm hızıyla devam ediyor.

Ayrıca, "Carte d'Or, konserler ile Anne Çocuk Eğitim Vakfı'nın (AÇEV) 0-6 yaş dönemi erken çocukluk eğitiminin önemine dikkat çeken ve kaliteli bir okul öncesi eğitiminin Türkiye'deki tüm çocuklara ulaşmasını hedefleyen "7 Çok Geç" kampanyasının duyurulmasına destek olacak.

DUAYENLERLE AYNI SAHNEDE

FERHAT GÖÇER'İN SÜRPRİZLERİ GÜLDEN KARABÖCEK VE SALİM DÜNDAR

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, yeni albümünün tanıtım konserlerinin İstanbul ayağında, dinleyicilerine eşsiz bir müzik ziyafeti sundu. Göçer, Carte d'Or Açıkhava Konserleri kapsamında Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirdiği konserinde, bir dönemin efsane isimleri Gülden Karaböcek ve Salim Dündar'ı ağırladı. Karaböcek'le 'Dilek Taşı'nı birlikte söyleyen Göçer ardından Dündar ile 'Aynalar'ı seslendirdi.

10 TENORLA SAHNEDE

Misafirlere gerçek bir yaz gecesi keyfi yaşatan Göçer, eski ve yeni hitlerini farklı düzenlemelerle Metropol Senfoni Orkestrası'yla birlikte söyledi. Ayrıca 10 tenorla şarkılar seslendirdi. Şef Özgür Sevinç'in eşliğinde sahneye çıkan Göçer, İstanbul Devlet Operası'ndan ve konservatuarından oluşan tenorlarla dünya klasiklerinden seçkin eserler okudu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2010 Cumartesi 10:59:04
Güncelleme :12 Haziran 2010 Cumartesi 11:11:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?