1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Feride Donat, son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Galatasaray Kulübü eski 2. başkanlarından Atilla Donat'ın eşi Feride Donat, son yolculuğuna uğurlandı.

Aynı zamanda Şişli Belediye Meclisi üyesi de olan Atilla Donat için Teşvikiye Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Törene, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Galatasaray kulübü eski başkanlarından Faruk süren ve Mehmet Cansun, Galatasaray Kulübü eski yöneticilerinden Ali Dürüst ve Burak Elmas, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve eşi Fulya Terim, UEFA Asbaşkanı Şenez Erzik, ailesi ve sevenleri katıldı.

Böbreklerini, karaciğerini ve bir korneasını bağışladığı öğrenilen Donat'ı sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Acılı aile taziyeleri kabul ederken, taziye kuyruğunun caminin dışına kadar taştığı görüldü. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, çok sevdiği bir arkadaşını kaybetmenin acını yaşadığını belirterek, "Çok saygı değer ve yardımsever bir arkadaşımızdı. Sevenleri onu burada yalnız bırakmadı. Taziye kuyruğu caminin dışına taştı. İnsanlar buraya onun için geldi. Allah herkese böyle cenaze nasip etsin" dedi. Feride Donat için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Törene gelen kadınların cenaze namazında erkeklerle birlikte saf tuttuğu görüldü. Cenaze namazının ardından Donat'ın tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına götürüldü. Feride Donat, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.
iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 17:57:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?