7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Feshane'de umre fuarı açıldı

1. UMRE VE ALTERNATİF TURİZM FUARI AÇILDI

1. Umre ve Alternatif Turizm Fuarı, Feshane Kültür Merkezi'nde açıldı. Fuarda yer alan İhlas Armutlu Tatil Köyü standına, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Fuar, Mehter Takımı'nın kısa gösterisiyle ziyarete açıldı. 04-07 Şubat 2010 tarihleri arasında açık olacak fuarda hac ve umre organizasyonu yapan acenteler, turizm otelleri ve termal oteller stant açtı. Ziyaretçiler umre, alternatif turizm, yurtdışı geziler, termal ve kaplıca turizmi, kayak ve kültür turizmi seçeneklerini detaylı olarak inceleme, kıyaslama ve seçme imkanını bulurken, fuarda ayrıca umre ve alternatif turizmle ilgili kitaplar ve hediyelik eşyalar da sergileniyor. Alternatif turizm otelleri arasında bulunan İhlas Armutlu Tatil Köyü de fuarda stant açtı. Yoğun ilgi gören stantta, ziyaretçilere tatil köyü hakkında bilgiler verildi.

Armutlu Tatil Köyü İşletme Müdürü Osman Çardak, tesis hakkında bilgiler vererek, "12 ay açık termal havuz imkanının olduğu, denizin olduğu bir tatil köyü. Burada toplantı, kongre ve organizasyonlara ev sahipliği yapılabiliyor. Havuz ve plajlarımız bay, bayan ayrı olarak hizmet veriyor. İstanbul'dan ulaşım ister deniz, ister karayoluyla rahatlıkla yapılabiliyor. Tatil köyümüzün, İstanbul'a yaklaşık 70 dakikalık bir mesafesi var. Dairelerimiz 3'er ve 6'şar kişilik ailelerin kalabileceği ölçüde. Eşyalı, dayalı döşeli hazır bir şekildedir. Tesisimizde her yaşa hitaben aktiviteler mevcut" dedi.

1. UMRE VE ALTERNATİF TURİZM FUARI AÇILDI
1. UMRE VE ALTERNATİF TURİZM FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 12:28:00
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 19:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?