4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Festivalde 5 ton kiraz dağıtılacak

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, bu yıl ilk kez İstanbul Taksim Meydanı'nda başlatılacak olan 44. Kiraz Festivali boyunca 5 ton kiraz dağıtılacağını söyledi. 

Tekirdağ'ın bütün değerlerini festival ile birlikte ortaya çıkarmayı hedeflediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Aygün, her geçen yıl festivalin etkisini büyütmek için çalışma yaptıklarını söyledi. Bu yıl 44.'sü yapılan festivalin göreve geldiklerinde dört gün kutlandığını kaydeden Aygün, "Tekirdağ Belediyesi'nde göreve geldiğimiz festival 4 gün kutlanıyordu. Biz bunu bir haftaya yaydık ve daha coşkulu kutlanması için çeşitli etkinlikler düzenledik. Festivalin uzun olması kentimize gelecek olan
misafir açısından çok önemli ne kadar uzun olursa o kadar çok konuğumuz olur diye düşünüyorum. Bu yıl ilk kez Taksim Meydanı'ndan başlatacağımız festivalimiz de yaklaşık 5 ton kiraz dağıtacağız. Tekirdağ'dan 10 otobüs kaldırarak Tekirdağlı vatandaşlarımızın Taksim'deki kutlamalara katılmasını sağlayacağız. Bu festival Asya ve Avrupa'yı Tekirdağ'da buluşturacak. Festivalde 500 yabancı konuğumuz olacak" dedi. Belediyecilik hizmetlerinin en büyük amacının vatandaşlarını mutlu etmek olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "Bizler vatandaşlarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Festivalin Tekirdağ ayağındaki açılışında festival ateşini doğalgaz ile yakacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 13:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?