30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Filistin için yardım çadırı kuruldu

Filistin'e destek vermek için başlatılan kampanya kapsamında Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse bir aylık maaşını, belediye meclis üyeleri ise oturum ücretlerini bağışladı.

Maltepe'de Filistin halkına destek amacıyla, Maltepe Kaymakamlığı, ilçe belediyesi ve Türk Kızılay'ı tarafından ortak yardım kampanyası başlatıldı. Maltepe meydanında kurulan yardım çadırında bir basın toplantısı düzenlendi.

Basın toplantısına Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, meclis üyeleri ve Kızılay yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, İsrail'in savunmasız Gazze halkına vahşet uyguladığını ifade ederek, ''Bütün dünyanın küresel ittifak, kutsal ittifak, dinler arası diyalog diye bağırdığı bir dönemde, bunları hiçe sayarak çocuk gözetmeden bu katliama sebep olanları kınıyoruz. Başlattığımız kampanyada toplanan gıda tıbbi malzeme gibi yardımlar Türk Kızılayı'nın Kartal'daki deposuna nakledilecek ve Kızılay aracılığı ile Filistin'e ulaştırılacaktır" dedi.

Ayrıca yardımda bulunmak isteyenlerin, belediyenin '0216 370 78 68, 0216 457 06 60 ve 0216 458 99 99'' numaralı telefonlarını aramaları halinde ekiplerin yardımları adresten alacağını belirten Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, para yardımında bulunmak isteyenlerin ise Kızılay'ın tüm bankalardaki ''2868'' numaralı hesabına yatırabileceklerini bildirdi.

Fikri Köse, ayrıca kendisinin bir aylık maaşının tamamını, belediye meclis üyelerinin ise Ocak ayı oturum gelirlerinin tamamını Filistin halkına bağışlayacaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 19:33:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Naci GİDEROĞLU IP: 85.108.98.xxx Tarih : 10.01.2009 00:12:35

Değerli başkanım Fikri KÖSE sen gerçekten Adam gibi adamsın Baştacısın layıkıyla başkanlık yapıyorsun, maltepe için çok çalıştın. ama sen pırıl pırıl o kocaman yürekli adam keşke AKP"li olmasaydın.SAYGILAR BAŞKANIM