6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Firari zanlının fotoğrafları basına dağıtıldı

Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ahmet Hakan Canıdemir’in, telefonunun gasp edildikten sonra trenden atılmasıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında aranan Ümit Çiğdem’in fotoğrafları basına dağıtıldı.

Kadıköy Kızıltoprak’ta, telefonu gasp edildikten sonra trenden atılan ve beyin ölümü gerçekleşen Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi Ahmet Hakan Canıdemir’in (18) organları, ailesi tarafından bağışlanmıştı. Olaydan hemen sonra soruşturma başlatan polis, zanlılardan Mehmet Emin Tolun’u (19) önceki gün, diğer zanlı Azat Ç’yi de dün saklandığı evde yakalamıştı. Gözaltına alınan Azat Ç., ifadesinde, Ahmet Hakan Canıdemir’in cep telefonunu çaldığını doğrulayarak Ahmet’in; Mehmet Emin Tolun ve daha önceden sabıkası bulunan Ümit Çiğdem (20) tarafından trenden atıldığını söylemişti.

Olayın 3. zanlısı olan Ümit Çiğdem’in fotoğrafı, polis tarafından basına dağıtıldı. Halen firarda olan Ümit Çiğdem’in fotoğrafını dağıtan polis yetkilileri, Çiğdem’in görüldüğü yerde polise bildirilmesini istedi.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 10:51:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?