30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

First Lady'ler İstanbul'da buluştu

''Gazze'ye destek için İstanbul buluşması" adı altındaki toplantı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde İstanbul'da başladı.

Beşiktaş'taki Four Seasons Otel'de gerçekleştirilen toplantıya, Azerbaycan Parlemanto Başkan Yar'dımcısı Bahar Muradova, Katar Emirinin eşi Nasser Al-Missned, Libya Devlet Başkanı Kaddafi'nin kızı Dr. Aisha Muammer Al Kaddafi, Lübnan Cumhurbaşkanı eşi Wafa Sleiman, Pakistan Başbakanının eşi Begüm Fauiza YusufRıza Glanı, Pakistan Milletvekilleri Asma Arbab Alamgie ve Begum Nuzhat Sadık, Suriye Devlet Başkanı eşi Esma Esad, Suriye Devlet Bakanı Dr. Bashar Al Shaar, Suriye Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Dr. Diala Al Hajaref, Ürdün Kraliçesi Rania ve Ürdün Planlama Bakanı Suhair Ali katıldı.

Toplantıda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kızları Esra Albayrak ve Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra sanatçılar Raghda, Julia Boutros, Sami Yusuf, Samer Basra, Suzan Najmeddin de hazır bulundu.

Toplantı kapsamında ilk olarak sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile görüşen Emine Erdoğan, daha sonra yabancı konuklarla bir araya geldi.

 

 

 

 

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 17:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?