3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Ford'ta kampanya günleri sürüyor

Ford Otosan, Kasım ayında başlattığı yıl sonu kampanyasına, Aralık ayında da devam ettiğini bildirdi.

Ford Otosan tarafından verilen bilgiye göre, firma Kasım ayında başlattığı ve özel indirimler sunduğu yıl sonu kampanyasını, Aralık ayında da sürdürdü ve bu indirimli fiyatlarla birlikte özel ödeme koşullarını devreye aldı.

Aralık ayı için devreye alınan kampanyalar ile ilgili bilgi veren Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan, mevcut ekonomik koşulları da göz önünde bulundurarak geçen ay başlatılan "KDV Bizden" kampanyasına ek olarak oldukça yoğun geçen yılın son ayında ay müşterilerine özel kredi kampanyasını sunmaya başladıklarını iletti.

Öte yandan, devreye alınan bu program ile Transit, Transit Connect ve Ranger modellerinde tavsiye edilen yüzde 18 oranındaki kampanya indirimine ek olarak 15 bin YTL 15 ay yüzde 0,89 faizli kredi imkanından yararlanabilecekler. Bu özel FordFinans kredi desteği Aralık ayında cargo hariç Ford'un tüm ticari araçlarında geçerli olacak.

Ford, ticari araçlarda olduğu gibi aracını kredi kullanarak almak isteyen otomobil müşterileri için de indirim kampanyaları ile birlikte kullanabilecekleri yeni bir kredi kampanyası başlattı. Ford'dan araç alacak müşteriler, bu ay yüzde 8'e varan indirimler üzerine 10 bin YTL 10 ay yüzde 0,89 faiz oranı ile FordFinans kredi desteği kullanabilecekler. Ford ayrıca aracını peşin almak isteyen müşterilere de, ilave indirim olanağı sunuyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 20:35:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?