4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Fren yerine gaza bastı

Üsküdar'da boş pazar yerinde eğitim alan bayan sürücü adayı, heyecandan fren yerine gaz pedalına basınca, 12 metrelik duvardan aşağı uçtu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenirken, kazada araçta bulunanların burnu bile kanamadı. 

İstanbul'da Üsküdar bağlı Ünalan Mahallesi'nde bulunan ve hafta sonları semt pazarı olarak kullanılan boş alan, hafta içi direksiyon eğitimi alanların akınına uğruyor. İGDAŞ İkmal Müdürlüğü'nün yakınında bulunan boş alanda eğitim alan sürücü adayları ise bazen umulmadık kazalara neden oluyor. İsmi öğrenilemeyen bir kadın sürücü adayı ise trajikomik bir kazaya neden oldu. Güvenlik kamerasının saniye saniye görüntülediği kazada eğitmeninden direksiyon dersi alan sürücü adayı, heyecandan fren yerine gaza basınca, 12 metre yükseklikten aşağı düştü. Korkulukları kırarak İGDAŞ bahçesine uçan araç bir ağaca çarptıktan sonra ters döndü. Kaza sonrası çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu sürücü adayı ve eğitmeni ise kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kazada, büyük maddi hasar gören araç vinç yardımıyla düştüğü yerden kurtarıldı. 

Görgü tanıkları ve çevre sakinleri ise, boş arazinin hafta içi içki içenlerin veya direksiyon eğitimi alan sürücü adaylarının mekanı haline geldiğini ifade ederek, bugüne kadar yaptıkları hiçbir şikayetten sonuç alamadıklarından yakındılar.
Öte yandan kazadan sonra olay yerinden uzaklaşan ve kimliği tespit edilemeyen kadın sürücü adayı ile ilgili olarak soruşturma sürdürüldüğü belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2008 Pazar 10:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OguLcan Karakoc IP: 78.182.128.xxx Tarih : 1.09.2008 10:20:32

İlginc ve Komik bir kaza O abLama qeçmiş oLsun Diyorum Ona Tavsiyem Eger araba Kulanacaksa alacağı arabanın Gaz Ve Fren PeaLının YerLerini Değiştirirse HaLkımız İcinde Onun İcinde YararLı oLur..! : ) [ Gecmiş oLsun..! ]