4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Fuhuş şebekesi yakalandı

Küçükyalıda küçük yaşta bir kıza zorla fuhuş yaptıran şebeke, Maltepe Asayiş Büro Amirliği'nin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. 

Fuhşa zorlandığı iddia edilen H.B.'nin gece yarısı balkondan kaçarak polise sığınması sonucu verdiği ifadeden yola çıkan ekipler, Bağdat Caddesi, Hasan Ceyhan Apartmanı 118/14'de bulunan bir eve operasyon düzenledi. 

Önceden seri numaraları alınmış bir miktar parayla müşteri kılığında içeri giren polis, operasyonu başlattı. Yapılan pazarlığın sonucunda ihbarın doğru olduğunu tespit eden polis, küçük yaştaki H.B.'yi fuhşa zorladığı iddia edilen M.N.U.'yu, para karşılığı fuhuş yaptıran ev sahibi N.Z.'yi, kızı N.Z. ile para karşılığı fuhuş yapan M.A.'yı gözaltına aldı. 

Evinde fuhuş yaptıran N.Z. adlı yaşlı kadının, elindeki tesbih dikkat çekerken, apartman girişinde daireye ait olan zilde isim yerine 'Cyprus' yazdığı görüldü. Şahısların daha önce de fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle gözaltına alındıkları belirtilirken, evden çıkarılan kadınların rahat tavırları dikkat çekti.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2008 Perşembe 18:35:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?