3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

'Fulya projesinde kaçak yapılaşma yok'

Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda divan kurulu üyeleri, teknik direktörlüğe Mustafa Denizli'yi getiren yönetim kuruluna destek verdi.


Ritz Carlton Oteli'nde gerçekleştirilen toplantıda söz alan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Fulya projesinde hiçbir kaçak yapılaşma olmadığını belirterek, "Projenin başlangıcında Beşiktaş yönetimiyle basına yansıyan tartışma, kulübün ileride bir sıkıntı yaşamaması içindi. Hiçbir sıkıntı yok. Projeye destek verdiğim için çok mutluyum. Projeye destek vererek doğru bir iş yaptım" dedi. Yönetim kurulunun BJK İnönü Stadı ile ilgili hazırladığı projeyi onaylayıp Anıtlar Kurulu'na gönderdiklerini dile
getiren Belediye Başkanı Ünal, Anıtlar Kurulu'nda kendisini temsilen başkan yardımcısını görev yaptığını, o bir oylarının sonuna kadar arkasında olacağını, gerekirse toplantıya kendisinin gideceğini vurguladı.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ise, divan kurulu üyelerine teknik heyet değişikliği konusunda yönetim kuruluna verdikleri destek nedeniyle teşekkür ederek, "Hiç kimse çalıştığı kişiden ayrılmak istemez, ama şartlar gerektiriyorsa Beşiktaş başkanlık makamı olarak da bunu yapmak zorundayız" diye konuştu.
Fulya Projesi'nin bitmek üzereyken gereksiz spekülasyonlarla tartışıldığını ifade eden Demirören, bu projeyle ilgili ortaya atılan yalanların ve dedikoduların Beşiktaş üstüne yapılan bir oyun olduğunu söyledi. Tüm camiayı Fulya Projesi'ne destek olmaya çağıran Demirören, "Dünyada global bir kriz yaşanıyor, ama şu anda en rahat kulüp, Fulya'sı olduğu için Beşiktaş'tır. Gelin Fulya'ya hep beraber destek çıkalım. Bu Fulya bizim, hatalar olmuştur, ama geride kalmıştır. Ocak ayında kısmetse Fulya'nın açılışını açacağız. Bugün buradan çıkan birlik ve beraberliğin inşallah camiamıza ve sahaya da iyi yansıyacağına inanıyorum'' diye konuştu.


Yönetimi eleştiren Divan Kurulu Üyesi Affan Keçeci'ye de tepki gösteren Demirören, "Beşiktaşlılık duruşu çok farklı bir şey. Beşiktaşlılık sözlerle olmuyor. Her yönetime olduğu gibi bu yönetime de karşısınız. Fulya Projesi'nde her şey evraklarda, kayıtlardadır" dedi. BJK İnönü Stadı ile ilgili Anıtlar Kurulu'na başvurularını yaptıklarını ve cevap beklediklenrini belirten Demirören, Beşiktaş'ın geleceğinin bu stat olduğunu, bu nedenle her Beşiktaşlı'dan destek beklediklerini vurguladı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 17:08:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?