30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Futbolcular açılışa katıldı

Trabzonsporlu futbolcular Gökhan Ünal ve Serkan Balcı, Trabzonspor lisanslı ürünlerinin satılacağı İstanbul Yenisahra'daki TS Club Mağazası'nın açılışına katıldılar.


Trabzonspor Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satılacağı TS Club'ın İstanbul Yenisahra'daki şubesi aralarında futbolcular Gökhan Ünal ve Serkan Balcı'nın da bulunduğu bir törenle açıldı. Gökhan ve Serkan, mağazanın açılış kurdelesini Ataşehir Belediye Başkanı Battal İldeniz'le birlikte kestiler. Açılışa, Bordo-mavili taraftarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken taraftarlar, aldıkları forma, şapka ve topları futbolculara imzalatırken, taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirmek ve imza almak için adeta birbirleriyle yarıştı.


Açılış töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gökhan Ünal, Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk şanslarının devam ettiğini hatırlatarak, ''Son iki maçımızı kazanıp, rakiplerimizin de puan kaybetmesini bekleyeceğiz'' dedi. Şampiyonluk yolundaki rakiplerinin hafta sonu oynayacakları maçlara da değinen Gökhan, "Sivasspor'un bu hafta sonunda Gençlerbirliği karşısında puan kaybedeceğine inanıyorum. Ayrıca Beşiktaş-Galatasaray derbisi var. Beşiktaş da puan kaybedebilir. Bu ligde her an her şey
olabilir.

Kimse yarışı bırakmak istemiyor. İnşallah sezon sonunda mutlu sona ulaşırız'' diye konuştu


Gökhan, Trabzonsporlu taraftarlarla ilgili sorulan bir soruya ise, ''Taraftarlarımız bu sezon hep yanımızdaydı. Bazı takımlar tribünleri dolduramazken, biz hep dolu tribünler önünde oynadık. Verdikleri destekten dolayı taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz'' şeklinde cevap verdi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 15:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?