7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Galata Köprüsü'nden ölüme atladı

Galata Köprüsü'ne gelerek, cebindeki cüzdan ve anahtarları bir seyyar satıcının tezgahına bırakan şahıs, kendini köprüden aşağı bıraktı. Bir süre su üstünde kaldıktan sonra gözden kaybolduğu öğrenilen şahıs, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Alınan bilgiye göre, öğle saatlerinde Galata Köprüsü'ne gelen Ayhan Tekeş, cebinden çıkardığı cüzdan ve anahtarları olta malzemeleri satan bir seyyar satıcının tezgahına bıraktı. Ardından çevredekilerin şaşkın bakışları altında köprünün korkuluklarına çıkan şahıs, kendini denize bıraktı. Bir süre su üstünde yüzen şahıs, daha sonra suya batarak gözden kayboldu. Olayı gören vatandaşlar ise polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen deniz polisi ve dalgıçlar, şahsın bulunması için çalışma başlattı. Ancak aramalar sonuç vermedi.

Polisin yaptığı incelemede ise şahsın köprüden atlamadan önce seyyar satıcı tezgahına Ayhan Tekeş adına kayıtlı nüfus cüzdanı ve anahtar bıraktığı belirlendi. Bir görgü tanığı, cebindeki anahtar ve nüfus cüzdanını seyyar satıcıya bırakan şahsın, ardından korkuluklara çıkarak aşağı atladığını söyledi. Şahsın bulunması için çalışmalar sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2010 Salı 17:36:02
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 10:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?