4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Galatasaray'da Bellinzona hazırlıkları

Galatasaray, Bellinzona maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan tek antrenmanla sürdürdü.

Michael Skibbe, yönetiminde saat 10.30'dan itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan basın ve taraftara açık çalışma, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda iki takım halinde kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yaparken, antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.


Mehmet Topal, Milan Baros ve Arda Turan bu antrenmanın tümüne takımla birlikte katılırken, sağ dizinin arkasına maçta aldığı darbe nedeniyle tedavi edilen Hasan Şaş'ın probleminin devam etmesi üzerine bugün bir MR incelemesi yapılacak. Harry Kewell'ın sağ kasığındaki problemi nedeniyle yapılan tedavisi sürdürülüyor. Linderoth'a dün kontrol amaçlı yapılan MR muayenesinde ayak bileği içindeki ödemin devam ettiği tespit edildi. Uğur Uçar'a dün Almanya'da yapılan kontrollerde iyileşme döneminin olumlu seyrettiği belirlendi. Sağlık merkezinde sürdürülen tedavilerinin ardından Uğur Uçar, Tobias Linderoth, Orkun Usak ve Emre Güngör salonda; Shabani Nonda, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz ve Ümit Karan sahada sağlık ekibi eşliğinde takımdan ayrı çalışıyorlar. Bu arada sol kasığında zorlanma tespit edilen Ferdi Elmas bugünü izinli geçirdi.


Galatasaray, Bellinzona karşılaşması hazırlıklarını Teknik Direktör Michael Skibbe'nin 1 Ekim 2008 Çarşamba günü saat 17.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenecek basın toplantısından sonra, saat 17.30'da başlayacak ve yapılan son antrenmanla hazırlıklar tamamlanacak. 14.45'te Atatürk Havalimanı'na iniş yapacak bir uçakla Milano'dan İstanbul'a gelecek olan AC Bellinzona'nın basın toplantısı ise, Ali Sami Yen Stadı'nda saat 18.30'da gerçekleştirilecek. AC Bellinzona'nın ilk onbeş dakikası yalnızca basına açık antrenmanı saat 19.00'da başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 13:49:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?