4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Galatasaray'da pilav günü

Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü, sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda kişinin katılımıyla yapıldı.


Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen güne, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Candan Erçetin, kulübün eski başkanları ile yöneticilerinin yanı sıra sarı-kırmızılı camiadan çok sayıda kişi katıldı.

Törende bulunan en yaşlı üye Ali Tanrıyar'ın yaş kütüğüne plaket çakmasıyla başlayan günde, Galatasaray Lisesi'nde 50. yılını dolduran mezunlara Candan Erçetin tarafından plaket verildi.

Galatasaray Lisesi'nin büyük kapılarının açıldığı günde, sarı-kırmızılılar yoğun ilgi gösterdi. Lisenin bahçelerine kurulan stant ve masalarda katılımcılara hizmet sunuldu.

Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pilav yiyen Adnan Polat, daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Galatasaray Lisesi Geleneksel Pilav Günü'nde her yıl bütün Galatasaraylıların bir araya geldiğini ifade ederek, “Özellikle Galatasaray Lisesi mezunları ve çevrelerinin bir araya geldiği, Galatasaray birlikteliğinin sosyal boyutunun olduğu bir gün. Çok hoş bir gün” dedi.

Polat, Büyük Erkekler Deplasmanlı 1. Sutopu Ligi'nde, dün şampiyon olan takımlarının başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Türkiye Kürek Şampiyona'sında bugün büyük erkekler ve bayanlarda da kupa beklediklerini söyledi.

Adnan Polat, teknik direktörle ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

..
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 15:19:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?