4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Michael Skibbe yönetiminde yapılan antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı. Daha sonra dayanıklılık koşularının ardından iki grup halinde teknik çalışmalar yapan Sarı-kırmızılı futbolcular, iki grup halinde kalecilerin de katıldığı şut çalışması ve tam sahada teknik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla sona erdi. Antrenmana izinli olan yeni transferlerden Fernando Meira, sakatlıkları bulunan Kewell,
Linderoth ve Serkan Çalık ile mide rahatsızlığı geçiren Mehmet Güven katılmadı. İstanbul'a dün gece dönen Nonda ise, takımla kondisyon çalışmasının ardından sahada özel bir program dahilinde çalıştı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ve Servet Çetin, takım çalışmalarının ilk kısmına katıldıktan sonra takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığının tedavisi süren Uğur Uçar'ın da ameliyat sonrası rehabilitasyon çalışmalarının tesislerde sürdürüldüğü bildirildi.
Öte yandan, Sarı-kırmızılı takımda milli takım kamplarından gelerek kampa geç katılan oyuncularla birlikte yeni transferlerin ve teknik heyetin sağlık kontrollerinin 28 ve 29 Temmuz sabahları iki grup halinde Acıbadem Hastanesi'nde gerçekleştirileceği bildirildi.


Galatasaray, hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı iki antrenmanla sürdürecek.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 17:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?