6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Gani Müjde'nin yeğeni intihar etti

Aşırı dozda hap yutarak canına kıyan Müjde’nin bıraktığı notta, "Beni söz yüzüğümle birlikte gömün" yazdığı öğrenildi.
Tozkoparan Cevat Açıkalın Caddesi Kopuz Sokak 14 numarada, bu akşam saatlerinde meydana gelen olayda, ünlü mizah yazarlarından Gani Müjde’nin yeğeni ve manken Deniz Akkaya’nın kardeşi olan Özgür Müjde (20), evinde yalnız olduğu bir sırada, aşırı dozda hap yuttu. Bir süre sonra eve gelen yakınları, gencin cansız bedeniyle karşılaştı. Yakınları, yaşadığı umuduyla Özgür Müjde’yi hastaneye götürmek istedi.

Ancak çağırılan ambulans, aradan uzun zaman geçmesine rağmen gelmedi.
Müjde’nin, bir süredir birlikte olduğu Hediye adlı bir kızla aralarında sözlendiği, ancak çiftin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı öğrenildi. Yakınları, Müjde’nin bu yüzden bunalıma girmiş olabileceğini belirttiler. Özgür Müjde’nin, ölmeden önce bıraktığı notta, "Beni söz yüzüğümle birlikte gömün" yazdığı görüldü.

Olaydan haberdar edilen savcı, cesedin inceleme için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılması talimatını verdi. Bu kez, Müjde’nin cenazesini morga götürmek için olay yerine ambulans çağırıldı. Ancak beklenen ambulans yine gelmedi. Bunun üzerine ceset bir kamyonete konularak morga götürüldü.
Özgür Müjde’nin yakınları, ceset morga götürülürken sinir krizleri geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2004 Çarşamba 09:24:16
Güncelleme :22 Eylül 2004 Çarşamba 11:11:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?