30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Gar'da 500 bin euroluk parti

Yeni Zelandalı milyarder Watson’un 50. yaş günü partisi Les Ottomans’da başladı, Sirkeci Garı’nda bitti. Four Seasons ve Les Ottomans otelleri Watson’un yakınları için kapatıldı

FORBES dergisinin en zenginler listesinde yer alan Yeni Zelandalı yatırımcı, Jullen Yatırım’ın sahibi Eric Watson 50’nci yaş gününü İstanbul’da 2 partiyle kutladı. Ömer Karacan’ın sahibi olduğu Private Class tarafından organize edilen parti, geçen cuma Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da başladı, cumartesi gecesi Sirkeci Garı’ndaki Orient Expres Restaurant’ta sona erdi. Watson’un, 200 yakını özel uçaklarla İstanbul’a geldi.
FOUR?Seasons Bosphours ve Hotel Les Ottomans’ın odaları konuklar için kapatıldı. Londra’da yaşayan Eric Watson, Ömer Karacan’ın tavsiyesi üzerine İstanbul’da kutladığı doğum günü partisi için 500 bin euro harcadı. Dünyaca ünlü zengin işadamına gelen hediyeler arasında Playmen dergisinin güzellerinin yer aldığı bir ansiklopedi, İstanbul Kapalıçarşı’dan alınan değerli mücevherler ve antikalar vardı.

 

Milliyet
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 17:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?