2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Gasp cinayete dönüştü

Okmeydanı'nda, muhasebeci olduğu öğrenilen Ali Suat Can isimli şahıs, kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına uğradı. Can'ı gasp etmek isteyen saldırganın, şahsın direnmesi neticesinde yanında bulunan bıçağı çektiği bildirildi. Ağır yaralanan Can, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre olay Okmeydanı, Talatpaşa Mahallesi'nde yaşandı. Görgü tanıklarını iddiasına göre elinde bulunan bıçakla gördüğü kişilerden para isteyen beyaz gömlekli bir şahıs, Ali Suat Can isimli bir vatandaşın önünü kesti. Can'ı gasp etmek isteyen saldırgan, şahsın direnmesi üzerine yanındaki bıçakla saldırdı. O-2 karayolu kenarında ağır yaralı bir kişi olduğunu gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ambulans ekipleri ağır yaralı olan ve aşırı kan kaybettiği tespit edilen Ali Suat Can'ı alarak Özel Okmeydanı Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye girdiğinde ağır yaralı olan Can, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde yapılan incelemede cinayette kullanıldığı ileri sürülen bıçak bulundu. 

Bu arada Ali Suat Can'ın üzerinde yapılan incelemede 1 adet cep telefonu ve yaklaşık 3 YTL para bulundu. Eli bıçaklı, beyaz gömlekli birinin etraftaki vatandaşlardan para istediği ve cinayetin işlendiği alana doğru gittiği belirtildi. Çevre sakinleri, bölgede bulunan üst geçitte sık sık benzer durumların yaşandığını kaydederek, özellikle üst geçit ve çevresinde güvenlik önlemi alınması gerektiğini vurguladı. 

Öte yandan polis ekipleri cinayetin gasp amaçlı olup olmadığını araştırıyor. Ali Suat Can'ın cenazesi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2007 Cuma 12:13:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?