3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Gasp yetmedi, tecavüze kalkıştı

İstanbul Küçükyalı'da bu sabah işe gitmek isteyen 28 yaşındaki Y.Ç., bir kişi tarafından gasp ve tecavüz edilmek istendi. Dehşet içinde direnen kızın kafasına taşla vuran gaspçı, yere düşen genç kıza tecavüz etmek istedi.


Edinilen bilgiye göre olay sabah saat 07.00 sıralarında Maltepe Küçükyalı Mahallesi Galipbey Caddesi üzerindeki parkta meydana geldi. Özel bir firmada muhasebeci olarak çalışan 28 yaşındaki Y.Ç., E- 5 karayolu üzerinden geçmekte olan servise binmek için evden ayrıldı. Galipbey Caddesi üzerinden yürüyen ve Küçükyalı Tünel mevkiine gelen Y.Ç., park alanından geçerken önü bir kişi tarafından kesildi.

Y.Ç.'ye bıçak çeken kişi, kolundaki çantayı almak istedi. Ancak, Y.Ç., çantasını vermek istemedi. Bu sırada, yerden taş alan kişi, Y.Ç.'nin kafasına vurmaya başladı. Gaspçı, yere düşen Y.Ç.'nin üzerine çıkarak, yumrukla vurmaya başladı. İddiaya göre gaspçı, Y.Ç.'ye tecavüz etmek istedi. Bu sırada, bir kişinin geldiğini gören gaspçı, genç kızı bırakarak olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Gaspçının elinden kurtulan Y.Ç., tedavi için Özel Yeditepe Hastanesi'ne gitti. Kafasına aldığı 6 darbe ile yaralanan Y.Ç'ye 20 dikiş atıldığı öğrenildi. Durumun polise bildirilmesi üzerine hastaneye gelen polis ekipleri, Y.Ç.'nin vermiş olduğu ifade doğrultusunda bölgede çalışma başlattı.

Yaklaşık 30 dakika süren arama sırasında, olay yerinden yaklaşık 1 kilometre ileride, üzerinde kan izleri bulunan bir kişi gözaltına alındı. Adının Nihat G. (19) olduğu öğrenilen kişinin üzerindeki kan izlerinin Y.Ç.'ye ait olduğu belirlendi. Sorgulanmak üzere Maltepe Asayiş Büro Ekipleri'ne götürülen Nihat G.'nin, hakkındaki suçlamaları reddettiği öğrenildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 08:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?