6
Mayıs
2024
Pazertesi
İSTANBUL

Gazeteci Karaoğlu'na son görev

GAZETECİ ERSAN KARAOĞLU İÇİN GÖREV YAPTIĞI FOX TV ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ

Mısır'da katıldığı basın gezisi sırasında hayatını kaybeden Fox TV İstihbarat Şefi Ersan Karaoğlu için, çalıştığı televizyon kanalı önünde tören düzenlendi. Törenin ardından helallik için evinin önüne getirilen cenaze, sonrasında toprağa verilmek üzere Ankara'nın Beypazarı ilçesine gönderildi.

Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri tamamlanan cenaze, sabah saatlerinde acılı aileye teslim edildi. Fox TV önündeki törene acılı ailenin yanı sıra, Fox TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Fox TV yetkilileri ve Karaoğlu'nun çalışma arkadaşları, Ersan Karaoğlu'nun bir süre görev yaptığı İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) Genel Müdürü Fevzi Kahraman, İHA Genel Müdür Yardımcıları İsmail Ballı, İbrahim Pazan, İHA Uluslararası Haber Koordinatörü Orhan Sali, İHA Haber Prodüksiyon Müdürü Vehbi Baş ile İHA muhabirlerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda meslektaşı katıldı.

Törende konuşan Fox TV Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, son derece başarılı bir elemanı kaybetmenin acısını yaşadıklarını belirterek, Karaoğlu'nun ailesine her türlü desteği vereceklerinin altını çizdi.

Meral Karaoğlu, tören boyunca eşinin ardından gözyaşı döktü. Ayakta durmakta güçlük çeken Meral Karaoğlu'nu, ailesi ve arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Törenin ardından cenaze, helallik için Karaoğlu'nun Yakuplu'daki evinin önüne getirildi. Ailenin yanı sıra, komşuları da Karaoğlu'nun ardından gözyaşı döktü.

Ersan Karaoğlu'nun cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Ankara'ya gönderildi.

GAZETECİ ERSAN KARAOĞLU İÇİN GÖREV YAPTIĞI FOX TV ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
GAZETECİ ERSAN KARAOĞLU İÇİN GÖREV YAPTIĞI FOX TV ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 12:44:05
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 16:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ebru hamzaoğlu IP: 85.101.153.xxx Tarih : 27.02.2010 19:09:42

ersan karaoğlu bizim akraba oluyor ve ben çok uzuldum daha geçen sene gormiş dim yhuuuu  'malesef kaybettik '