1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Gazi Mahallesi'nde bir grup polisle çatıştı

Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi'nde bir araya gelen yaklaşık 50 kişilik grup, bölgeye emniyet müdürlüğünce yeni konan mobese kamerasını bahane ederek polisle çatıştı.

Polise molotof kokteylleri ile saldıran göstericiler, polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Çıkan olaylarda yaklaşık 10 gösterici gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, yaklaşık 50 kişilik grup, Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi İsmet Paşa Caddesi üzerinde bir araya geldi. Emniyet müdürlüğünce sokak üzerine yeni konan ve üzerinde mobese kamarasının bulunduğu direği kesen göstericiler, ardından sloganlar eşliğinde yürüyüş yapmak istedi. Polisin 'dağılın' uyarısına aldırış etmeyen göstericiler, polise molotof kokteyli, taşlı ve sopalı saldırıda bulundu.

Göstericiler, çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede etkisiz hale getirildi. Ekiplere panzer ve akrep araçları da takviye edilirken, olaylarda göz yaşartıcı biber gazı kullanıldı. Çıkan olaylarda yaklaşık 10 gösterici gözaltına alındı

İha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2007 Salı 23:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
polis türk IP: 85.101.234.xxx Tarih : 25.10.2007 15:52:31

istanbul bayrampaşa çevik kuvvet şube mudurlüğünde çalışan kahraman çevik personelini kimse hafife almasın.onlar hangi goreve katıldılarsa hepsinden başarı ile çıkmıştır.hiç bir zaman güç duruma düşmemiştir ve bundan sonra da düşmeyecektir.tabiki toplumda huzursuzluklar,kargaşalar,olaylar çıkacaktır.POLİS bunun için vardır ve hep bunların karşısında olacaktır.çevik kuvvet ve tum emniyet personeline ne kadar teşekkür etsek azdır.ALLAH ONLARIN YARDIMCISI OLSUN...