1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Gazi'de 2 otobüse molotof

Gazi Mahallesi'nde 2 ayrı İETT otobüsüne molotof kokteylli saldırı düzenlendi. Yolcuları indiren maskeli şahısların attığı molotof sonrası otobüslerde yangın çıktı. Olayda yaralanan olmadığı belirtilirken, itfaiye ekipleri yanan otobüslere müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.30 sıralarında İsmet Paşa Caddesi üzerinde yüzleri maskeli şahıslar, yoldan geçmekte olan Yunus Emre Mahallesi-Yenikapı arasında çalışan İETT otobüsünü durdurdu. Yolcuları dışarı çıkartan şahıslar, otobüsün içine molotof kokteyl attı. Otobüs çıkan yangın sonrası tamamen kül olurken, eylemciler kaçmaya başladı. Kaçan şahıslar, Yunus Emre Mahallesi-Şişli arasında çalışan Şair Abay Lisesi otobüs durağındaki başka bir İETT otobüsüne de yolcuları indirdikten sonra molotof kokteylli saldırıda bulundu. Sokakların çöp kutularıyla kapatıldığı olay yerinde ufak çaplı yangın çıktı.

Bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürme çalışmalarına başladı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2007 Pazar 17:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gurkanozcapa IP: 85.110.178.xxx Tarih : 22.08.2007 16:35:30
Ya nasıl bir mahalle istanbul gibi bir yerde gerekirse sivil polisler gessin mahalleliler engel olsun insan kendi mahallesini neden böyle mahveder hayret ..g