1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Gaziosmanpaşa'da silahlı soygun

Gaziosmanpaşa'da silahlı ve yüzleri maskeli 3 kişi, silah tehdidiyle girdikleri kuyumcu dükkanını soydu. İçeride bulunan yüklü miktarda altınları alarak kayıplara karışan hırsızların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay Gaziosmanpaşa eski Londra Asfaltı üzerinde bulunan Gökmenler Kuyumculuk adlı işyerinde meydana geldi. İddiaya göre silahlı ve yüzleri maskeli 3 kişi, plakası alınamayan otomobilleri ile cadde üzerinde bulunan bir ara sokağa park etti. Araçtan inen 2 kişi kuyumcu dükkanına girerken, 1 kişide dışarıda arkadaşlarının güvenliğini sağladı. Silah tehdidiyle içeride bulunan Kadir Gökmen ve kardeşi Adem Gökmeni etkisiz hale getiren soyguncular, işyerinde bulunan yüklü miktarda altını alarak geldikleri araçla birlikte kayıplara karıştı.

 
İşyerinden çıkarken vatandaşlar tarafından engellenmek istendikleri öğrenilen şahısların havaya ateş açtıktan sonra kaçtıkları belirtildi.
Olayın hemen ardından polis ekipleri olay yerine gelerek konuyla ilgili bilgi topladı. Ardından şahısların yakalanması için operasyon başlatıldı. Tüm aramalara rağmen soyguncuların izine rastlanmazken, ekipler işyerinde bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini inceleme altına aldı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 09:44:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?