3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Gaziosmanpaşa'da 2 araç kundaklandı

Gaziosmanpaşa'da park halinde duran 2 otomobil kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.

Yanan araçlardan birinin Hakkari-Yüksekova'da askerlik görevini yapmakta olan bir gence ait olduğu öğrenildi. Gencin babası, terör örgütüne lanet yağdırarak, "Biz de Kürt'üz ama hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Bu bayrağın altında yaşıyoruz. Onlar güçlerini kaybetmişler.Gelip, böyle küçük işler yapıyorlar" dedi.


Edinilen bilgiye göre Gaziosmanpaşa'da park halinde bulunan 2 otomobil kundaklandı. Gece saat 00.30 sıralarında meydana gelen olayda yanan araçlardan birinin Hakkari-Yüksekova'da askerlik vazifesini yapmakta olan Recep Bekak isimli bir gence ait olduğu belirlendi. Çevre sakinleri olaya tepki gösterirken, gencin babası terör örgütüne lanet okudu. Baba Bekak, "Bunu yapan terör örgütü yandaşlarıdır. Onlar güçlerini kaybetmişler, gelip böyle küçük şeyler yaparak, güç göstermek istiyorlar.

Biz de Kürt'üz ama hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Bu bayrağın altında yaşıyoruz. Ben 40 senedir İstanbul'da oturuyorum. Bugüne kadar kimse gelip de bana bir şey demedi. Ben de gidip kimseye bir şey demedim. Bunu yapanları kınıyorum, kınıyorum, kınıyorum" dedi. Yanan diğer otomobilin sahibi ise aracın bagajında ve içinde bulunan eşyalarını kurtarmanın derdine düşerek, olaya tepki gösterdi.
Öte yandan Karayolları Mahallesi, 621 Sokak içinde park halinde bulunan otomobilleri yakan şahısları aramak için polis ekipleri çalışma başlatırken, yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. soruşturma başlatıldı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 07:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?