4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Gaziosmanpaşa'da korkunç cinayet

15 YAŞINDAKİ GAMZE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Gaziosmanpaşa'da lise öğrencisi genç kız, ablasının evinde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Soruşturma başlatan polis, cinayetin hemen ardından sokaktan yalınayak hızla kaçan genci arıyor.

Alınan bilgilere göre; lise birinci sınıf öğrencisi Gamze Dikgöz (15), sabah saatlerinde yeğenini Kuran Kursu'na bıraktıktan sonra ablasının Gaziosmanpaşa Karlıtepe Mahallesi Çelebiler Sokak'taki evine geldi. Gamze'den bir süre haber alamayan yakınları, eve geldiklerinde genç kızın cesediyle karşılaştı. Gamze'nin, eve gelen kimliği belirsiz bir kişi ile bir süre boğuştuğu ve daha sonra göğsünden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Kapıda zorlama olmaması ve evden herhangi bir şeyin çalınmamış olması üzerine polis, cinayetin tanıdık bir kişi tarafından gerçekleştirilmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.

Acı haberi alarak eve gelen Gamze'nin ailesi ve yakınları, gözyaşı döktü. Acılı anne ve ablayı, yakınları güçlükle sakinleştirdi. Gamze'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, görgü şahitlerinin ifadelerine göre; cinayetin hemen ardından elinde ayakkabılarıyla sokaktan yalınayak hızla kaçan genci arıyor

15 YAŞINDAKİ GAMZE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
15 YAŞINDAKİ GAMZE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
15 YAŞINDAKİ GAMZE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2011 Çarşamba 13:20:01
Güncelleme :13 Temmuz 2011 Çarşamba 17:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?