3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Gaziosmanpaşa'da kundaklama

İstanbul'da bir türlü kundaklama olaylarının önüne geçilemiyor. Gaziosmanpaşa'da aynı gece içerisinde 2 ayrı kundaklama olayı yaşandı. 

Edinilen bilgiye göre ilk olay Gazi Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, numara 114'te bulunan bir spor mağazasında meydana geldi. Kimliği belirsiz 4 kişi tarafından gerçekleştirildiği belirlenen olayda, şahıslar vitrin camlarını kırarak, ellerindeki molotof kokteylini mağazanın içine fırlattı. Çevre sakinlerinin sesi duyarak dışarı çıkmaları üzerine kaçan şahıslar, ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Bir görgü tanığı, "4 kişi gelerek mağazanın camını kırdı. Molotof kokteylini attıktan sonra ara sokaklara
kaçtılar. Dükkan sahibi benim komşum. Olayı duyunca hemen geldim" dedi. Öte yandan mağazada maddi hasar meydana gelirken, çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü. 

İkinci olay ise Gazi Mahallesi, 2348 Sokak içinde yaşandı. Makine Mühendisleri Odası'na ait 34 EL 2643 plakalı resmi otomobil, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Saldırganların molotof kokteyli attığı araçtaki yangın, çevre sakinlerince söndürülmeye çalışıldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, soğutma çalışması yaparken, otomobilde maddi hasar oluştuğu tespit edildi. 

Öte yandan polis ekipleri, her iki olayla da ilgili soruşturmayı sürdürürken, şahısların yakalanması için operasyon başlatıldığını bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 09:33:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?