30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Gaziosmanpaşa'da namus cinayeti

Gaziosmanpaşa'da H.E. isimli bir şahıs, yengesini taciz eden H.K'yi (27) 9 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Gaziosmanpaşa Asayiş Büro Ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalanan H.E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Karayolları Mahallesi Kemalpaşa Caddesi'nde bulunan Ehlibeyt Camii'nin önündeki boş arazide meydana geldi. H.E., H.K'nın caddede yürüyen yengesine yanaşarak tacizde bulunduğunu gördü. Yanına gittiği yengesine evine gitmesini söyleyen H.E., H.K'yi konuşmak için camiinin önündeki boş araziye götürdü. Burada konuşmayan başlayan H.E. ve H.K, bir süre sonra tartışarak küfürleşti. Sinirlenen H.E., cebindeki bıçağı çıkararak H.K'yi 9 yerinden bıçakladı. Olay sonrası H.E. kayıplara karışırken, H.K ise hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, titiz bir çalışma sonucunda H.E'yi gözaltına aldı. H.E.'in karakoldaki ifadesinde cinayeti itiraf ederek, "H.K daha önce evdeki mobilya işlerimizi yapmıştı. Yengemi telefonla ve sokakta yürürken bir süredir taciz ediyormuş. Yengem abimden korktuğu için durumu bana anlattı. Olay günü de yolda yürürken yengemin yanına yanaştığını gördüm. Boş araziye götürüp tartıştık. Küfredince bıçakladım. Namus için cinayet işledim" dediği öğrenildi.

Katil zanlısı H.E., karakoldaki sorgusu ardından savcılığa sevkedildi. H.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2009 Cumartesi 12:29:17
Güncelleme :3 Ocak 2009 Cumartesi 12:30:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?