7
Mayıs
2024
Salı
İSTANBUL

Gaziosmanpaşa'da polise saldırı

Gaziosmanpaşa'da polise yönelik silahlı saldırıda, 1 polis memuru şehit oldu, 3 vatandaş yaralandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda, düzenlenen silahlı saldırıda Gazi Polis Merkezi'nde görevli bir polis memuru şehit oldu. 3 vatandaş yaralandı.

Olay yerine gelerek bilgi alan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, ''Bir polis memurumuz terörist tarafından başına ateş edilmek suretiyle şehit edildi. Terörist de ateş edip kaçarken 3 vatandaşımız yaralandı. Kaçarken yine polis tarafından ele geçirildi. Üstünde bir silah ve bir el bombası çıktı'' dedi.

Yaralı olarak yakalan şüpheli Nebiha Aracı (42), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tekerlekli sandalyeyle taşındığı gözlenen şüpheli Aracı, tutuklanmasının ardından tedavisinin devam edebilmesi için hastaneye sevk edildi.

Grup Yorum üyeleri de gözaltında

Bu arada, tutuklanmasına karar verilen şüpheli Nebiha Aracı'nın kuzeni olduğu öğrenilen Grup Yorum üyesi Ali Aracı ve Aysel Rüzgar'ın aralarında bulunduğu 10'u aşkın kişinin de, Aracı'nın tedavi gördüğü Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması yapmak isterlerken, polis müdahalesi sonucu gözaltına alındığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü kaydedildi. 

AA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2012 Salı 16:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?