30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Gaziosmanpaşa'da satırlı kavga

Gaziosmanpaşa'da iki grup arasında çıkan silahlı ve satırlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavganın ardından satırla yaralanan kişiyi taşıyan ambulans, gelişigüzel park edilen araçlar yüzünden dakikalarca hastaneye giremedi.
Pazariçi Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde dün gece saat 23.00 sıralarında yaşanan olay tüyler ürpertti.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi'nden gelen şahıslar, Pazariçi Mahallesi'nde oturan kişilerle tartışmaya başladı. Daha sonra satır ve silahların da kullanıldığı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Esen Geçim(18) isimli genç kalbine isabet eden kurşunla yaralanırken, Fatih Z.(19) ve Enes S.(25) isimli gençler de satırla yaralandılar.


Silahla yaralanan Esen Geçim'in hastaneye giderken hayatını kaybettiği bildirilirken, Fatih Z. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, Enes S. ise Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Öte yandan Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yaralı Enes S.'yi getiren ambulans dakikalarca hastaneye giremedi. Gelişigüzel yapılan parklar ve yol ortasında hareket edemeyen araçlar yüzünden hastanenin acil girişi kapandı. Ambulans sürücüsü uzun süre sürücülere anons yaptıktan sonra hastaneye giriş yaptı.
Polis kavgadan sonra olay yerinde incelemede bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2009 Salı 10:17:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?