2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Gece kulübünde silahlı çatışma

Yenikapı'da bir gece kulübü içerisinde başlayan ve dışarı taşan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Yenikapı Sahil Kennedy Caddesi üzerinde bulunan bir gece kulübünde sabaha karşı meydana gelen olayda, iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, olaya müdahale eden kulüp görevlileri, tarafları dışarı çıkardı. Bu sırada silahlarını çeken şahıslar, birbirlerini kurşun yağmuruna tuttu. Silahların konuştuğu kavgada R.K., E.Y.D., H.B, İ.D. ve kimliği henüz belirlenmeyen bir kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Özel otomobiller ve taksilerle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan R.K. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınırken, sağ ayağına 7 sol ayağına 2 kurşun isabet eden E.Y.D Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. 

H.B.'nin Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ve gece kulübünün eski müdürü olduğu öğrenilen İ.D.'nin ise Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken, vücudunun çeşitli yerlerine 9 kurşun isabet eden kimliği belirsiz kişinin ise öldüğü belirtildi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri bölgede inceleme başlattı. Gece kulübünün içinde ve dışında çok sayıda boş kovana rastlanırken, yetkililer soruşturmayı derinleştirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Kasım 2006 Pazar 12:49:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?