30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Gelinlikte kriz indirimi

Üsküdar'da faaliyet gösteren bir gelinlik firması evlenmeyi planlayan çiftlere kriz indirimi yaparak 1500 TL'ye sattıkları gelinlikleri 500 TL'den satışa çıkardı. Tanıtım amaçlı yapılan sokak defilesinde ilginç görüntüler yaşandı.

Üsküdar'da bulunan bir gelinlik firması, işyeri önünde defile düzenledi. Farklı gelinlik modellerini halka tanıtan firma renkli görüntülerin yaşanmasına sebep oldu. Yaşlı, genç her kesimden vatandaşın ilgi ile izlediği kampanya defilesinde bazı vatandaşlar mankenlerin fotoğraflarını çekerken bazıları da mankenlerle poz verdi. Kriz döneminde evlenecek çiftlere destek olmak ve ürünlerini rahat satabilmek için kampanya yaptıklarını söyleyen firma sahibi Neşe Şafak Yalçın, "Yaz döneminde evlilikler artıyor,

Kriz olduğu için de insanlar gelinlik fiyatlarından yakınıyor. Biz de böyle bir kampanya düzenledik ve yaz dönemi boyunca bu devam edecek. Normalde 1500 - 2 bin TL olan gelinlikleri biz 500 TL'den satıyoruz. Bu kiralama fiyatının bile altında" diye konuştu.

Defileyi merakla izleyen bazı vatandaşlar evlenecek çağda oğullarının olduğunu ancak kriz nedeni ile evlendiremediklerini söyleyerek kampanyadan memnun olduklarını söyledi.

Öte yandan, defileye katılan mankenler arasına aniden dalan davetsiz bir misafir ise herkesi güldürdü. Malatyalı olduğunu söyleyen ve hemşerilerinin kendisini televizyonda görmesini istediği için mankenler arasına giren yaşlı adam, mankenler ile de fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 12:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?