4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Genç kız 7. kattan düşerek öldü

Bakırköy'de hakim ve savcı lojmanlarında oturan savcı baba ile hakim annenin 16 yaşındaki okul birincisi kızı, 7. kattaki evlerinin penceresinde telefonla konuşurken aşağıya düşerek hayatını kaybetti. 

Olay, saat 17.00 sırlarında Ataköy 5. Kısım Dumlupınar Caddesi E-2 Blok 7. katta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Uğur Koleji lise ikinci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İ.Ö., savcı olan babası O.Ö. ile hakim olan annesi H.Ö. evde olmadığı sırada apartmanın 7. katındaki evlerinde pencerenin kenarına koyduğu mindere oturarak telefonla konuşmaya başladı. İddiaya göre, bu sırada dengesini kaybeden genç kız, 7. kattan beton zeminine düştü. İ.Ö., olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı haber alan anne ve baba, sinir kirizleri geçirdi. Geçen dönem okul birincisi olduğu öğrenilen İ.Ö.'nün ölümü, lojmanda oturan hakim ve savcıları da yasa boğdu. Genç kızın cesedi, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Öte yandan, olan bitenden habersiz okuldan evine dönmekte olan küçük kardeş ise, arkadaşları tarafından evde kendisine bir sürpriz hazırlandığı bahanesiyle olay yerinden uzaklaştırıldı. Polis, olay sırasında telefonuyla konuştuğu belirlenen genç kızın telefon kayıtlarını incelemeye aldı.

.
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2008 Çarşamba 09:24:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?