4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Genç kız aracıyla duvara çarptı

Kartal'da nişanlısıyla tartıştığı iddia edilen genç kız, aracıyla bahçe duvarına çarptı. 

Kazada hafif yaralanan genç kız hastaneye kaldırılırken, otomobilin doğalgaz kutusuna çarpmaktan kılpayı kurtulması muhmemel bir faciayı önledi. 

Edinilen bilgilere göre, otomobiliyle Hürriyet Mahallesi Uzmanlar Caddesi üzerinde seyir halinde olan S.G, burada nişanlısı olduğu söylenen gençle tartışmaya başladı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre şahıs, tartışma sırasında genç kıza yumruk atarak darp etti. Olayın üzüntüsüyle aracını hareket ettiren genç kız, Demir Sokağa girdiğinde aracın kontrolünü kaybederek Mehmet Keser'e ait ikametin duvarına çarptı. Genç kız kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, otomobilin doğalgaz kutusuna çarpmaktan kılpayı kurtulması muhmemel bir faciayı önledi. 

Olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri gaz kaçağı olma ihtimaline karşılık binanın doğalgazını kesti. S.G olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, eşi ve çocuklarıyla birlikte panik halinde dışarı çıkan Mehmet Keser, bahçe duvarına çarpan aracı gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadıklarını söyledi. Mehmet Keser, "Büyük bir gürültü duyduk ve hemen dışarı çıktık, iyiki doğalgaz kutusuna çarpmadı" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Görgü tanıklarından birisi, "Yukarıda nişanlısıyla tartıştığını gördüm, çocuk kıza bir iki kere vurdu daha sonra kız aşağı gelerek duvara çarptı" diye konuştu. 

Başka bir görgü tanığıda, "Nişanlısıyla tartışmış aracın hakimiyetini kaybederek duvara çarpmış" dedi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili rapor tutarken, duvara çarpan araç çekiciye yüklenerek polis otoparkına çekildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 15:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?