4
Mayıs
2024
Cumartesi
İSTANBUL

Genç mühendisin sır ölümü

GENÇ MÜHENDİSİN SIR ÖLÜMÜ

Ümraniye'de elektronik mühendisi bir genç oturduğu sitenin bahçesinde ölü bulundu. Polis, psikolojik tedavi gördüğü ve ilaç kullandığı iddia edilen gencin ölümüyle ilgili intihar ihtimali üzerinde duruyor.

Olay sabah saatlerinde Ümraniye Ataket Mahallesi Dadaloğlu Sokak'ta bulunan Çiçek Gün Sitesi'de meydana geldi. Özel bir şirkette elektronik mühendisi olarak çalışan Özgen Koçak (28) sabah saat 07.30 sıralarında, komşuları tarafından oturduğu sitenin bahçesinde ölü bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda Koçak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri de Koçak'ın, binanın 11. katında bulunan evinin açık olan penceresinde parmak izi çalışması yaptı. Ayrıca evde bulunan ve psikolojik tedavide kullanıldığı öğrenilen bazı ilaçları da incelemek için polis merkezine götürdü. Olay yerine gelen savcının yaptığı inceleme sonrasında Özgen Koçak'ın cesedi, cenaze aracına konularak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Öte yandan, Atakent Mahallesi Muhtarı Zeki Bülbüloğlu, Özgen Koçak'ın bir arkadaşı ile birlikte oturduğunu belirterek, "Sabah saat 07.30 civarında vatandaşlar tarafından bulunmuş. Ne amaçla kullandığını bilemiyoruz ancak hap kullanıyormuş. Bir firmada mühendis olarak çalıştığını öğrendik. Allah rahmet eylesin" şeklinde konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Koçak'ın intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde duruyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2011 Cuma 11:28:05
Güncelleme :18 Mart 2011 Cuma 14:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?